Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ibot strona

r1nb0w

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki proble bo zawsze pobierałem nowe wersje ibot'a ,albo przez samego ibota , albo przez stronkę kamieniarza

tylko , że w ibocie ( 4.93 ) , nie pokazuje mi możliwości pobrania nowej wersji

,a na stronce kamieniarza , jest link do tej nie działającej wersji

miałem ściągnąć go z stronki profilbot'a , ale ona mi się nie ładuje , zawsze mam errora , i jedynym sposobem na otwarcie strony jest pamięć podręczna , ale jak sięz niej otworzy stronkę to nie ma nowej wersjii bota

próbowałem :

- zmiany przeglądarki ( opera , google chrome , mozilla ) nic

-czyszczenia historii i ciasteczek nic

- usunięcia ibota z kompa i zainstalowania tej starszej wersji , aby pokazało mi download'a , ale też nic

- nie wiem po co , ale nawet próbowałem wejść na ich stronkę przy proxy , takim jak jes tpotrzebny do os'a , ale teżnic

szczerze powiedziawszy nie wiem co jest przyczyną problemu , ani tym bardziej jak go rozwiązać , możę ktoś pomoże ?

Opublikowano

Bezpośredni link do downloadu z oficjalnej strony. Nic nie musi się ładować,download się sam rozpocznie:

http://profibot.net/IBot_4.94_setup.exe

Opublikowano

Bezpośredni link do downloadu z oficjalnej strony. Nic nie musi się ładować,download się sam rozpocznie:

http://profibot.net/IBot_4.94_setup.exe

już próbowałem i wyskakuje :

Oj! Ten link wygląda na uszkodzony.

i pod tym sugestie :

przejdz do str. profibot . net itp.

Opublikowano

Tak jak wyżej.

Zapora WWW blokuje Ci stronkę ibota (lol).

Wyłącz zapore www jeśli jest taka możliwość w twoim antiwirze lub po prostu wyłącz go całkiem na czas pobrania bota.

#edit:

No to jeśli avast to PPM na ikonke w tray'u, sterowanie osłonami --> wyłącz na 10minut (powinno wystarczyć).

I po problemie.

Opublikowano

Coś ci musi blokować, wyłącz antywirusa (na 1min) i spróbuj pobrać

Jaki antywir?

avast i na pewno spróbuje tylko , że teraz mi skanuje kompa , więc jak to się skończy to zobaczę i wam powiem

Opublikowano

Możliwe że zmiana przeglądarki pomoże. Ja np mam nieraz problemy z Google Chrome i tak samo mi się dzieje ale wystarczy tylko zmienić przeglądarkę na inną i po problemie.

Opublikowano

Możliwe że zmiana przeglądarki pomoże. Ja np mam nieraz problemy z Google Chrome i tak samo mi się dzieje ale wystarczy tylko zmienić przeglądarkę na inną i po problemie.

przecież pisałem , że już to robiłem i nie pomaga

a swoją drogą to tak się zastanawiam , czemu download ze strony kamyka działa mi normalnie , a np. ze strony costello już jest błąd

Opublikowano

ja mam ten sam problem niestety, i nic nie pomaga a probowalem w roznych miejscach na roznych przegladarkac i moj komp jakos tego nie ogarnia takze przylaczam sie do prosby o link do ibota wrzuconego na jakis serv nie powiazany ze strona ivana

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

DOWNLOAD:

CIEMNA STRONA MOCY / PROSILI MNIE CO BYM USUNĄŁ BO PONOĆ WIRUSY H3H3H3

Skana nie daję, pobrałem plik z góry i go wrzuciłem na speedyshare. Powodzenia.

// Brak skanu, każdy plik ma być zeskanowany!

Anonymous

Opublikowano

DOWNLOAD:

http://bit.ly/141TObV

Skana nie daję, pobrałem plik z góry i go wrzuciłem na speedyshare. Powodzenia.

Skan 1h.

Opublikowano

@St1m, każę mu ściągać? Nie będę skanował mu pliku, który i tak będzie pobierał, waga się zgadza, nazwa, rozszerzenie też, więc sobie usuwaj post czy co tam sobie chcesz, ja skana nie będę wrzucał.

Opublikowano

@St1m, każę mu ściągać? Nie będę skanował mu pliku, który i tak będzie pobierał, waga się zgadza, nazwa, rozszerzenie też, więc sobie usuwaj post czy co tam sobie chcesz, ja skana nie będę wrzucał.

Wrzucając link do hostingu z plikiem twoim OBOWIĄZKIEM jest wrzucenie skana.

Opublikowano

Skanowanie an tym forum to obowiązek słuchaj kid moda ma wyższą rangę niż ty

7e10435075ce9.png

KibolŁKS Pozdrawia Swojaków.

Opublikowano

Jaki groźny, no to usuń mój post i po problemie.

@Co z tego, że ma większą rangę? Szczerze mówiąc mało mnie to obchodzi.

Dzieciaku wrzuć skana na tym forum musisz słuchać ludzi z wyższą rangą

Wrzucaj skana albo zgłaszam temat do global moderatora

7e10435075ce9.png

Opublikowano

Dzieciaku, żartowniś jeden. A co ja jestem jakimś psem, że mam się słuchać? No proszę Cie. Zgłoś tem do global moda : )

@Edit.

Nie Offtopuj już ok?

Temat chyba do zamknięcia, bo problem został rozwiązany.

Opublikowano

Do zamkniecia tematu są upoważnieni moderatorzy gdy autor wyrazi na to zgodę a jeśli nie to tylko GM +

W tym przypadku nie widzę powodu do cls

7e10435075ce9.png

Opublikowano

Kłótnia jak z przedszkolakiem, w jakim celu offtopujesz, napisałem "CHYBA", ale nie, mam mało postów, to mu napiszę:

*kto może zamykać,

*w jakich okolicznościach zamykany jest temat,

*kto może zamknąć, jeżeli w/w opcje nie wchodzą w grę

i najśmieszniejsze:

*Własną opinię.

Powodzenia i mów kolego do ręki, nie będę odpisywał jakimś ... : )

@@ KONIEC OFFTOPU.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...